Bordets etikette

På denne blog kan du læse forskellige indlæg om, hvordan du kan dække bordet, hvad der er god bordskik, og om, hvordan tingene har forandret sig gennem tiderne. Det at spise har udviklet sig fra en enkel tilfredsstillelse af sult til at være en social begivenhed og noget, som kan foregå på mange niveauer.

“Fine dining” og store måltider med et tema vinder frem – stadig flere mennesker har oplevet at spise på en restaurant med flere Michelin-stjerner, og rigtig mange mennesker har udviklet sig til højt kvalificerede hobbykokke, som imponerer venner og bekendte med deres kogekunst.

Iscenesættelsen af måltidet betyder også meget – du kan hente inspiration her til bordets dækning og til, hvordan du lægger den rigtige bordplan.

Det, som var flot borddækning for 100 år siden, vil vi nok opfatte som overlæsset og opstyltet i dag – men det kan være en god idé at se på, hvad man gjorde i gamle dage og så hente det ind i sin egen spisestue, som virker rigtigt i dag.

Nu handler det hele jo ikke blot om at dække bordet og spise. Maden skal også laves, og stadig flere vælger i dag at handle på nettet og købe en af de mange temaorienterede måltidskasser, som udbydes i stor stil i dag. Hent inspiration her på bloggen til at finde den måltidskasse, som passer til netop dig og din familie. Der er nok at vælge mellem, hvad enten I er veganere eller kødspisere i din familie – eller måske flexitarer, som der kommer flere og flere af.