Dæk op til den ideelle første date

Har du – langt om længe – fundet ham eller hende, som du vil bruge resten af livet sammen med? Drømmekvinden eller fyren på den hvide hest? Og har du allerede slettet din datingprofil på nettet og droppet samtlige swipes på Tinder? Så er det nu, der skal sættes ind for at det bliver en sikker succes. Og en af måderne, at gøre det på, er en god middag i hinandens selskab. Med lidt godt at spise – og ikke mindst lidt godt at kigge på. Er der tale om den allerførste middag, kan det anbefales at I mødes på neutral grund. Det kan være en god café eller en restaurant. Her er der rig mulighed for at vælge det på menukortet, som I hver især helst vil have. Og I kan gå hver til sit, hvis det (mod forventning) skulle vise sig alligevel ikke at være det perfekte match.

Gourmetmiddag på tredje

Men er I længere end det? Og er der allerede god kemi og mulighed for mere? Hvorfor så ikke invitere din date på middag hjemme hos dig? Her kan du så give den hele armen med god gourmetmad, lækre tapasanretninger eller hjemmerullet sushi. Her kan det være en klar fordel, at lave mad, som du har lavet før. Der er ingen grund til at kaste sig ud i hjemmelavet pasta, hvis det er første gang. Eller prøve kræfter med en bearnaise, hvis du ikke er sikker på at mestre det. Hvad der er på menuen, er for så vidt ikke så afgørende. Det afgørende er, at du gør dig umage. For det er netop udgangspunktet for enhver god date. At I gør jer umage. Det gælder uanset om det er den første date eller om det er date nummer 10. Og hvem vil ikke gerne have en date, hvor alt går op i en højere enhed?

Ryd op, gør rent – server!

Og skal din middagsdate være en succes, er der flere ting, der er værd at være opmærksom på. For ét er middagen og menuen. Et andet er alt det uden om. For det nytter ikke noget at have kreeret en 3-retters menu, hvis den serveres på skårede tallerkener omgivet af snavset vasketøj. Det er en helhedsoplevelse. Så sørg for at have ryddet op og gjort rent inden den eneste ene træder ind ad døren. Husk også lige at fjerne billeder af tidligere kærester, sure sokker og rudekuverter. Kort sagt: Prøv at sikre, at der er både indbydende og hyggeligt at være. Med levende lys på bordet og blomster i vaserne. Det er det perfekte udgangspunkt for den perfekte date. Og ægte kærlighed!