De bedste smagsoplevelser for hele familien

Vil du gerne forkæle ganen, og lade hele familien opleve noget specielt? Der er mange måder man kan udforske sine smagsløg på. Nogen vil være kræsne, men laver du det til en oplevelse, er folk ofte mere åbensindede.

Kom i synk. med hinanden og få fælles oplevelser der kan berige hele jeres forhold for både par, familier og venner.

Så i stedet for altid bare og invitere din date/gæster på den sædvanlige middag, hvorfor så ikke invitere dem på en oplevelse i stedet.

Smagning af diverse drikkevarer

Det bliver mere og mere op i tiden og komme på smagning af diverse alkoholiske drikke. Mange mener ikke de kan lide en given spiritus eller type vin, men med en smagning får du flere forskellige palette ind i munden, og finder måske undtagelsen, der gør det til en regel (at du ikke kan lide det).smagsoplevelser

Der er flere og flere der tilbyder, og forklare om deres viden indenfor forskellige genre som vin, gin, øl og whiskey.

Så inviter en smagskender forbi jeres næste middag og få en lille smagsprøve på forskellige udgaver og udforsk jeres smagsløg i gode venners lag.

Madkursus

Ønsker I noget lidt mere intimt, kan I overveje et madkursus, hvor I får jeres egen køkkenø og skal derfra samarbejde om og lave nogle retter (valgt af kokken/instruktøren), og derefter skal I smage på herlighederne, som I selv har kokkereret.
Der findes madkurser i mere eller mindre alle afstøbning og du kan lære og lave mad fra både det italienske, spanske, mexicanske og det asiatiske køkken.

Du kan også vælge en lidt mere speciel og utraditionel udgave, af et madkursus – så skal det være lidt mere intimit, kan du prøve både et flødebollekursus og chokoladekursus

Du kan også komme på lidt mere specialiserede madkurser såsom et bagekursus eller et kagekursus, som har faæt en stor opblomstring efter Mette Blomsterberg blev verdenskendt i Danmark.

Live underholdning

Det behøves ikke kun være smagsoplevelser, der gør en aften unik, det kan også være ved og få en musikant, komiker eller anden form for liveunderholdning forbi til jeres hus.

I kan også kombinere begge dele og hyre en bartender in, der kan lave jer nogle fede drinks og hjælpe jer med og lave den perfekte drink samtidig.
En hyggelig aften med lækker mad huskes i en periode, men oplevelser huskes for livet.