Det skal du overveje, inden du køber nyt spisebord

Der er mange ting og tage højde for, når man skal til og lede efter et nyt spisebord.
Hvilken form skal det være?
Hvilket materiale?
Hvilken farve skal det være?
Hvordan finder jeg det bedste til prisen?

Spørgsmålene er mange, og vi vil i denne artikel forsøge og belyse de ting du bør overveje inden du begiver dig ud i og købe et nyt spisebord.
Husk – spiseborde er sjældent noget man bare lige skifter et par måneder efter igen.

Hvad ønsker du? Stilrent, praktisk eller modern?

Et spisebord kan fåes i flere forskellige typer, det er nok vigtigt, at du først fastsætter – hvad er der plads til i rummet, og hvad er stilen i resten af det rum/hus den skal være sammen med.

Har du en spisestuen kun til spisebordet er valget lidt mere frit, men har I et moderne hus, hvor spisestue og opholdsstue er i et, ser det fjollet ud, hvis man vil have sit spisebord til og være rustikt og resten af stuen til og være lys og stilren.

Hvilke funktioner skal dit spisebord have?

Er det kun et spisebord til og spise aftensmaden ved? Eller spiser I oftere i sofæn, hvorfor spisebordet kun bruges når der er gæster?

Det kan også være det er der du sidder, når du arbejder hjemmefra? Eller børnene sidder og leger med modelervoks eller tegner.

Har du børn, er det bedst med et spisebord der kan holde til lidt mere og er lette og gøre rent.

Skal spisebordet bruges som arbejdsplads jævnligt, skal du øverveje, hvilken højde der er bedst for din ryg og sidde ved i længere tid.

Skal du bruge inspiration til et nyt spisebord, kan I evt gøre brug af rabatkoder fra VidaXL.

Hvilken form skal jeres nye spisebord have?

Det handler helt om pladsen I rummet, hvilken form du skal gå efter.

Først skal du finde ud af, hvad du foretrækker om det skal være rundt, kvadratisk eller rektangulært. Og derefter overveje, hvad tillader rummet.

Har I et stort areal og skal have dækket, er et lille rundt spisebord ikke ideelt. Men er pladsen trang, vil et rundt spisebord måske være den rette ide for netop jer.

Find det bedste spisebord til prisen

Når du har besluttet dig for ovenstående, har du indskrænket mulighederne en del, og det bliver lettere at lede. Nu er det sidste valg og tage, er et budget – hvor mange penge vil du bruge på dit spisebord?

Har du fundet dit drømmespisebord, men det koster lige lidt for meget i forhold til din pung, kan du altid vente på butikken holder udsalg, og satse på den er med der, og ikke udsolgt til den tid, elle du kan lede efter rabatkoder på sider som Rabatkuponen.dk