Find de helt perfekte bordkort til konfirmationen

Hvis du har et barn, som snart skal konfirmeres, ved du formentlig, at der er en masse ting, der skal forberedes. Der er store ting som mad, gaver, lokale og gæster, som der skal være styr på, men så er der også de mindre ting som pynt og bordkort, som også skal ordnes, hvis dagen skal være helt perfekt for konfirmanden.

Selvom at noget så simpelt som bordkort kan virke meget ligegyldigt, kan det alligevel gøre meget for det samlede indtryk – både i forhold til hvilke gæster der skal sidde sammen, men også i forhold til at understøtte temaer, hvis der altså er et.

Her kan du blive klogere på, hvorfor bordkortene også er vigtige, og hvordan I finder de helt perfekte bordkort til konfirmationen, hvor alle – også konfirmanden – er glade for resultatet.

Find et tema

Når der afholdes konfirmation, er der mange, der vælger et tema, da det godt kan gøre det hele mere overskueligt – blandt andet i forhold til indkøb af pynt og lignende.

Temaet behøver ikke at være skørt og fjollet, det kan også bare være at farvetema, så man har noget at gå ud fra, når man skal finde ud af, hvordan det hele skal se ud. Hvis der eksempelvis er et grønt farvetema, giver det også god mening, at ting som servietter, lys og bordkort købes i grønne nuancer. Det giver et super flot udtryk til konfirmationen, fordi det hele hænger sammen, men det gør det også meget nemmere for jer forældre og konfirmanden at handle ind, fordi I ved, at I bare skal gå efter de grønne nuancer – hvis det altså er denne farve I har valgt.

Konfirmanden skal være med i overvejelserne

Hvis der ikke er et bestemt tema til konfirmationen, bør det stadig være helt op til konfirmanden, hvordan bordene bliver udsmykket, og hvem der skal sidde hvor.

Bordkort til konfirmation er vigtigere, end man skulle tro – nok især for konfirmanden, som gerne vil have, at alt ved denne dag kommer til at være helt perfekt. Derfor er det også vigtigt, at konfirmanden, dagens hovedperson, har indflydelse på valg af bordkort – både den måde selve kortene ser ud på, men også måden de er placeret på, og hvilke gæster der skal sidde sammen.

Det er konfirmandens dag, og derfor er det også konfirmanden, der skal have lov til at bestemme den slags.