Hunde kan også nyde en god bordopdækning

Vi mennesker har en tendens til at tro at vores kæledyr ikke kan nyde de samme ting, som vi selv kan. Mange vil mene at middage er forbeholdt mennesker, og at den slags festligheder ikke er noget for dyrene, men der tager de helt fejl.

Vil man forkæle sin hund med en speciel dag eller aften, så vil man unægteligt få plus på kontoen med en fabelagtig middag, som hunden sent vil glemme.

Dæk op til flere retter

hunde til festen?De fleste hundeejere er bevidste om at man selvfølgeligt ikke må overfodre sit dyr, og at hunde skal have hundefoder og ikke mad, som vi mennesker spiser. Det er der mange årsager til, så det skal man i høj grad have med I sine betragtninger, når man planlægger middagen.

En hund kan givet vis ikke sidde ved et bord og spise, så når man skal dække bord til kæledyret, så skal det foregå på gulvet. Men man behøver ikke at spare på servicen, og man kan nemt dække op til flere retter.

Gør for eksempel middagen til noget unikt ved at dele den op, så man først serverer en forret i form af en snack, dernæst det primære måltid for til sidst at afslutte med kronen på værket. Sørg for at der er forfriskende vand til.

Det er kun specielt hvis det er sjældent

Ligesom vi mennesker mest lærer at værdsætter måltider, retter og desserter som vi ikke får hver dag, på samme måde kan hunde kende forskel på almindelig mad og særlige godbidder.

Skal der være plads til at forkæle hunden i ny og næ, så er det vigtigt at benet eller snacken ikke er tilgængelig hver eneste dag. Ved at holde den unikke føde tilbage, så bliver det unægtelig mere værdsat og specielt, når den slags dage så indtræffer.

Vi mennesker ville heller ikke være lige begejstrede for æbleskiver eller lagkage, hvis det var noget vi indtog hver dag. Disse ting er særlige fordi de er sjældne og fordi man ikke har adgang til dem til daglig. På samme måde er godbidden primært en godbid fordi den ikke er en del af den daglige kost.