Sådan dækker du op til den perfekte date

Har du efter en lang sommer med Tinder og ufattelig mange venstre swipes endelig fundet drømmekvinden eller drømmefyren? Hende eller ham som du gerne vil bruge resten af dit liv med? Så kan du her læse mere om, hvordan du sikrer dig, at dine dates sidder lige i skabet.

Hvor længe har I set hinanden?

Det er ikke helt ligegyldigt, om det er den første, anden eller tredje date. Skal I mødes for første gang, så er det måske ikke så passende at invitere hende hjem til et stort opdækket, romantisk bord med fem retters menu. Den første date, skal I nemlig blot se hinanden an og mærke efter, om der er en gensidig kemi. Hvis der ikke er det, så er det videre til den næste. Og så ville det nemlig være træls, hvis du har været ude og spendere en pokkers mange penge på både mad og vin.

Du bør i stedet for starte med at se din date ude i byen – evt. på en cafe eller gå en tur i naturen, hvis vedkommende er et naturmenneske. På den måde holder du det afslappet og helt uden forpligtelser. Når I så har set hinanden i noget længere tid, så kan I tage hjem til hinanden, og så kan du nemlig fyre den helt op for dine gourmet skills.

Hvad er den rette scoremenu?

Det er ikke helt til at sige, for vi har alle sammen vidt forskellige præferencer, når det kommer til mad. Nogle folk elsker kød, andre kan ikke lide det eller ligefrem tåle det. Derfor tal med din date, og hør hvad vedkommende kan tåle eller lide. Og der er helt sikkert ikke noget federe end en date, som laver lige præcis det du kan lide, eller som er god til at udfordre dig selv.

Dog er der nogle retter, som bare ikke fungerer særlig godt i dating sammenhæng. Du bør for eksempel holde dig fra retter, som sviner meget. Det er eksempelvis spaghetti kødsovs, som kan give masser af pletter på tøjet. Ligeledes bør du også holde dig fra madvarer, som er meget stærke eller lugter voldsomt – medmindre det er noget, som I begge bare ikke kan få nu.

Og husk nu på, at anretningen og ikke mindst bordet også har en stor betydning for at sætte den rette stemning. Husk en flot dug og nogle stearinlys – så kommer du langt.

Leder du stadig efter prinsen eller prinsessen på den hvide hest?

Dating er en seriøs jungle af usagte regler, og oftest må du også kysse en masse frøer, før du får prinsen eller prinsessen på den hvide hest. Det kan være umådelig hårdt, men sådan er det nu en gang for de fleste. Så spænd livremmen ind og tag det hele som en læringsrejse.

Hvis du bare ikke har haft den største held med Tinder, så er der også andre dating apps – heriblandt Happn, som du kan benytte dig af. Men du kan også finde masser af datingsider, hvor seriøsiteten er lidt højere. Dating apps som Tinder og Happn er nu en gang nogle apps, som er meget overfladiske, og hvor du typisk scorer på dit udseende fremfor din personlighed eller dine evner.

Hvis du ikke ved, hvilken datingside, du skal vælge, så kan du find anmeldelser her, hvor du får en stor oversigt af anmeldelser af alskens danske datingsider.