Temafest, gallafest og runde fødselsdage koster kassen

Gennem livet møder man mange ting der trænger til at blive fejret med familien og vennerne omkring sig. Pludselig er man 50 år , man har måske et jubilæum i vente, sølvbryllup, konfirmation og hver gang skal man igennem den samme mølle med at planlægge menukort, booke lokaler, man vælger måske at skrotte bordkortene, fordi det var alligevel en pine sidste år, men værst af alt er når man kaster blikket på budgettet.

Det er godt at have noget at fejre

Og det skal naturligvis ikke forstås som en skidt ting at man kommer til at bruge mange penge. Man har opnået noget! Man er sej! Folk ved man er sej! Og folk skal være med til at fejre, at man er sej! Og der er det jo desværre bare lidt surt, hvis økonomien ikke rækker til det.

Hvis du står i sådan en situation, så vil det være en skam at gå glip af muligheden for en fest. Næppe er anledningen noget, du kan feje væk med en ”Vi gør det bare næste år” for jubilæet er NU, fødselsdagen er NU, anledningen er NU.

Hvad vil du fortryde mest?

Hvis du sætter det hele op i en vægtskål og du skal fortryde en af tingene, hvad tror du så mest på at det bliver? Vil du fortryde at du gik glip af den fede fest eller vil du fortryde at du faktisk har holdt den? Det ene giver et godt minde med massere af billeder, god mad og alle dine nærmeste samlet omkring dig, og det andet giver dig blot en dag, der minder om alle de andre.

Selvfølgelig er det fornuftigt at dele begivenheder sammen med andre; fejrer en fødselsdag sammen med ægtefællens, jubilæet med en der startede cirka samtidig med dig, og naturligvis er det også smart nok at spare op til en fest, men der kan komme så mange ting i vejen for den opsparing; en uforudset regning eller lidt bøvl på jobbet? Alt muligt.

Hvis du står i en situation, hvor du skal vælge mellem, om du skal have et vidunderligt minde eller ej, og du ved at det drejer sig om økonomien, så kan du låne penge her og nu og dermed glæde dig over at du har finansieringen til den fest, du fortjener og slipper for at skulle ærgre dig senere.