Trænger borddækningen til en overhaling? Så vent lidt endnu!

Elsker du også at invitere gæster til en eftermiddagskaffe, en hyggelig frokost eller en god middag?

Og nyder du forberedelserne inden mindst lige så meget som selve arrangementet? Både når det gælder planlægning af menuen, madlavning og klargøring. Så hører du nok til dem, der mener at enhver sammenkomst kræver et smukt og veldækket bord. Og så ved du også, at det kræver sit udstyr at dække op. Uanset om det er til 2 eller 20. Om det er til kaffe og kage eller en tre-retters menu.

Kniver det med gaflerne?Trænger borddækningen til en overhaling?

Det er de færreste mennesker der har service og glas til mere end 12. Ikke mindst hvis det skal matche bare nogenlunde. Det kan også være lidt af en udfordring at finde en dug i gemmerne der rækker helt fra den ene ende af bordet til den anden. Ikke mindst hvis man bliver mere end de sædvanlige fire omkring det. Er gæsterne inviteret og skal de kunne sætte sig til et velovervejet bord med alt hvad dertil hører? Så kan de fleste komme til kort både når det gælder mængden og udseendet af det vi har i skabene. Måske mangler der gafler, måske er glassene skåret eller også er du bare træt af at se på det samme service. Så er det tid til at investere i noget nyt!

Køb mere for mindre på Black Friday

Men inden du går ud og smider penge efter nyt  sølvbestik eller vævede stofservietter, så hold lige vejret! For det kan hurtigt blive lidt af en udskrivning. Og der skulle jo også gerne være penge tilbage i budgettet til lidt godt til ganen. For der findes dage på året, hvor stort set alt bliver en del billigere. Ud over de årlige udsalg tænkes der særligt på en dag. Nemlig Black Friday. Et amerikansk fænomen, der efterhånden også har sneget sig ind i den danske detailhandel. Og som også er blevet en del af mange danskeres bevidsthed. Ikke mindst, når der skal shoppes større mængder eller dyrere ting.

Gør et kup – sidste fredag i november

Black Friday falder altid den sidste fredag i november og i år er det således den 27. november. En dag – og kun en dag – hvor priserne er i bund. Det gælder som regel både i de fysiske butikker og i onlinebutikkerne. Så er der noget du har overvejet at investere i, så er det absolut værd at være ekstra opmærksom netop denne dag. Det gælder hvad enten der er tale om noget til huset eller haven. Om du er på udkig efter smukke mundblæste glas eller den helt rigtige juledug. Så er der rig mulighed for at gøre et ekstraordinært kup på denne ene dag!